Нов спот од Deathstars - Metal

Нов спот од Deathstars - Metal

“Metal” е една од двете нови песни кои се наоѓаат на best of компилацијата “The Greatest Hits On Earth”. Ако сакате industrial гледајте и уживајте!

Коментари

25746 1108064279103 1751723961 217302 4845335 n
bushon

Sramota e shto ste gi objavile ’’metalcive’’ na stanava.

25746 1108064279103 1751723961 217302 4845335 n
bushon

stranava*