Iron Maiden ново ДВД!

Iron Maiden ново ДВД!

Легендарните хеви металци Iron Maiden на 26-ти Март издаваат нов сет: 2BlueRay, 2DVD, 2CDs концерт насловен En Vivo – кој ја поддржува нивната последна турнеја за албумот Final Frontier. Концертот е сниман со 22 HD дигитални камери!

Повеќе на линкот:
http://www.ironmaiden.com/index.php?categoryid=8&p2_articleid=1429

Коментари

Seva   copy
pyromaniac

Ете ви и trailer: http://www.youtube.com/watch?v=HVimi8oElBU

Мислам дека само во Чиле е сниман концертот. По трејлерот мислам дека му фали малку Live звук на ДВД-то.