Overkill 'The Electric Age'

Overkill 'The Electric Age'

Треш метал ветераните Overkill ќе го издадат својот нов албум “The Electric Age” кон крајот на март. Албумот а сниман и миксан во Gain Studios во New Jersey, студио кое го поседува басистот на бендот D.D. Verni. Американското издание ќе биде издадено од eOne Music додека европското од Nuclear Blast Records.