Првиот сингл од новиот албум на Paradise Lost достапен за симнување

Првиот сингл од новиот албум на Paradise Lost достапен за симнување

Paradise Lost го избраа баш денот на заљубените за објавување на нивниот прв сингл од новиот албум “Tragic Idol” кој треба да излезе на 23ти Април преку Century Media.

Насловот на синглот е “Crucify” и може да се симне (ќе биде потребно да ја оставите вашата емаил адреса) на сајтот на Century Media