Angel Witch со нов албум!

Angel Witch со нов албум!

Едни од пионерите на NWOBHM правецот, Angel Witch ќе го издадат својот нов, петти студиски албум “As above, So below” на 12 март(Европа)/27(С.Америка) оваа година преку Metal Blade Records и Rise Above records. Првиот сингл Dead Sea Scrolls е достапен за слушање