Napalm Death - новo видео!

Napalm Death - новo видео!

“Analysis Paralysis” е новиот видео спот на Napalm Death. Спотот е снимен и едитиран од страна на гитаристот на бендот Mitch Harris кој има свој уникатен стил со кој успева перфектно да ја опфати енергијата, омразата и моќта на песните на Napalm Death.