Running Wild со нов албум!

Running Wild со нов албум!

Метал пиратите Running Wild ќе издадат нов албум, со наслов “Shadowmaker”, на 23 април преку SPV/Steamhammer.
Фронтменот на бендот Kasparek, во врска со новиот албум, вели: „За мене, “Shadowmaker” е посебен албум затоа што беше работен без никаков притисок или рок. Имам чувство дека е јасен и слушлив затоа што го напишав кога бев најопуштен, и мислам дека е нашиот најсилен албум досега.“