Lock Up - ново видео

Lock Up - ново видео

“Accelerated Mutation” е песна од нивниот минатогодишен албум “Necropolis Transparent”.
Lock Up се добро позната екипа, нема потреба да ви ги претставувам.
Можеби спотот не е ништо посебно но песната е коска!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментари

Images
Srpenstein

Гадовииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии

Amebix001t
tribe

Smradovi u prolazu!