Exumer наскоро со нов албум

Exumer наскоро со нов албум

Германските трешери Exumer завршија со снимањето на нивниот нов албум. Тие моментално преговараат со неколку издавачки куќи, а името на албумот ќе го објават по постигнување на договорот за издавање. Песните на овој албум ќе бидат спој на треш металот од 80-тите и современата продукција.

Еве како звучи „Waking The Fire“, демо песна која ја објавија во 2009-та.