Ново видео на The Haunted

Ново видео на The Haunted

Швеѓаните The Haunted деновиве издадоа видео за нивниот нов сингл “No Ghost” од последниот албум “Unseen”.

Коментари

Avatar
Berzerker

The Haunted никако да станат интересен бенд.

1781 logo
Vortex

Revolver ветуваше дека следи интересен звук… и се деси ова. :D Back to At The Gates I say…

Avt
Belial

Берзеркер, не мрси муда.