Heathen потпишаа со Nuclear Blast!

Heathen потпишаа со Nuclear Blast!

Основачот и гитарист на бендот, Lee Altus изјавува: „Навистина сум среќен и не можев ни да помислам на подобар издавач за Heathen. Познавам многу луѓе во Nuclear Blast кои беа фанови на бендот уште од демо периодот на Heathen. Пријатели сме долги години. Сите наши албуми излегуваа за различни издавачи. Можам да кажам дека конечно си најдовме дом.“