My Dying Bride се во студио

My Dying Bride се во студио

Британците My Dying Bride се веќе во студио.
„Во студиото сме од 1-ви април со цел да го снимиме нашиот единаесетти албум. Сеште е рано да се зборува, но работите се одвиваат подобро отколку што очекувавме.“ изјавуваат членовите на бендот.
Засега има неколку работни наслови за нивниот нов албум: “And The Sirens Called Odysseus”, “A Tapestry Scorned” and “The Manuscript”