Нова песна од Dying Fetus

Нова песна од Dying Fetus

“Subjected To A Beating” е песна од новиот албум на Dying Fetus, “Reign Supreme”. Албумот треба да излезе во јуни преку Relapse Records.
За спот ќе се изначекаме, ова видео е лепенка од аудио материјал плус текстот од песната.