Нова песна од Six Feet Under!

Нова песна од Six Feet Under!

Six Feet Under објавија уште една песна од нивниот нов албум, “Undead” кој треба да излезе кон крајот на мај преку Metal Blade Records.
“18 days” можете да ја слушнете само ако кликнете тува и на ниедно друго место. :D