Pantera - (старо) ново видео!

Pantera - (старо) ново видео!

Легендарните Pantera објавија видео за досега необјавената песна “Piss”.
Песната ќе се најде на делукс (ре)изданието на албумот “Vulgar Display of Power”, кое ќе излезе кон средината на мај.