Shining со ново EP!

Shining со ново EP!

Шведскиот блек метал бенд Shining ќе издаде EP со четири преработки од бендовите: Katatonia, Kent, Imperiet и Poets of the Fall.
Насловот на изданието е “Lots Of Girls Gonna Get Hurt” и треба да излезе кон средината на мај преку Spinefarm Records.