Sinister со нов албум!

Sinister со нов албум!

Холанѓаните Sinister го снимија својот нов албум, “The Carnage Ending” кој треба да излезе летово преку Massacre Records. Албумот ќе биде пропратен со бонус диск на кој ќе се најдат и пет преработки.
Листата на песните оди вака:

01. Defamatory Content
02. Regarding The Imagery
03. The Carnage Ending
04. Transylvania (City Of The Damned)
05. My Casual Enemy
06. Crown Of Thorns
07. Blood Ecstasy
08. Unheavenly Domain
09. The Final Destroyer
10. Oath Of Rebirth